Για 4η μέρα στη ΜΕΘ ο τραυματίας από το φαράγγι Σαμαριάς

Για 4η μέρα στη ΜΕΘ ο τραυματίας από το φαράγγι Σαμαριάς

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του, λέει ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων παραμένει ο 45χρονος Ισπανός τουρίστας, του οποίου το πόδι ακρωτηριάστηκε, όταν καταπλακώθηκε από βράχο που αποκολλήθηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς, εξαιτίας της σεισμικής δόνησης των 4,9 Ρίχτερ που καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής 13 Αυγούστου.

Ο 45χρονος τραυματίστηκε ενώ διέσχιζε το φαράγγι και για τη διάσωσή του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση. Μάλιστα, για την μεταφορά του σηκώθηκε και ελικόπτερο, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του , το οποίο ακρωτηριάστηκε από το ύψος του μηρού. Ο άτυχος άνδρας κατά τον τραυματισμό του και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έχασε πολύ αίμα, γεγονός που δυσχέρανε την κατάσταση της υγείας του.

Μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, ο 45χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς η κατάταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather