Γαύδος : Αντιδράσεις για την απαγόρευση του γυμνισμού στο Σαρακήνικο

Γαύδος : Αντιδράσεις για την απαγόρευση του γυμνισμού στο Σαρακήνικο

Η τοποθέτηση πινακίδας από το Δήμο Γαύδου, που απαγορεύει το γυμνισμό, σε μία από τις πιο δημοφιλείς και εύκολα προσβάσιμες παραλίες του νησιού, το Σαρακήνικο, έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από την πλευρά των γυμνιστών, ωστόσο η Δήμαρχος του νησιού, είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

Άγνωστοι “ξήλωσαν” για μία ακόμη φορά την πινακίδα, ωστόσο ο Δήμος την τοποθέτησε ξανά, ενώ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Για άλλη μια φορά άγνωστοι αφαίρεσαν και κατέστρεψαν τις πινακίδες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Γαύδου στην προσπάθειά του να διεκδικήσει μία παραλία από τις δέκα τουλάχιστον του νησιού ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ξανά ο Δήμος Γαύδου έκανε τις νομικές ενέργειες που όφειλε για να προστατεύει τη δημόσια περιουσία, προμηθεύτηκε άλλες και αυτό θα κάνει όσες φορές κι αν χρειαστεί. Εν τω μεταξύ, θα φτιάχνουμε αυτοσχέδιες με ξύλα που θα βρίσκουμε στην ανακύκλωση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ εμείς θα μείνουμε στο νησί για να παλεύουμε να το κρατήσουμε ζωντανό να σας υποδεχτεί με το καλό και του χρόνου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather