Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γεράνι Δήμου Πλατανιά

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γεράνι Δήμου Πλατανιά

Σε εορταστικό κλίμα, παρά τις αντίξοες συνθήκες,  κινείται ο Δήμος Πλατανιά μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία της ΔΕΥΑΒΑ στο Γεράνι.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παράσταση του Ξωτικού από τον Βόρειο Πόλο, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, φέρνοντας έτσι χαρά και εορταστική διάθεση σε όλους.

Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε από μικρά παιδιά μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους για την παρουσία τους, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ανέφερε: “Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Κοινοτήτων μας υποστηρίζει εορταστικές δράσεις σαν την αποψινή, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί, τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κλίμα αισιοδοξίας και χαράς, ώστε να ξεφύγουμε έστω τις μέρες αυτές από τη ζοφερή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, λόγω της πανδημίας. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ένα πολύ καλύτερο 2022”.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πλατανιά κ. Σταματάκης, κ. Αρχοντάκης, κ. Καλαϊτζάκης και κ. Δημητρογιαννάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Μαυρογένης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαρινάκης, κ. Βουλγαράκης και κ. Δαράκης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Πλατανιά κος Ανθουσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γερανίου κ. Μπομπολάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερανίου κ. Μαστορακάκης και πολλοί μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
Ακολούθησε παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο κέρασμα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather