Εξακόσια rapid tests διενεργήθηκαν χθες στα Χανιά. Μόλις δύο τα θετικά

Εξακόσια rapid tests διενεργήθηκαν χθες στα Χανιά. Μόλις δύο τα θετικά

Με μεγάλη επιτυχία διενεργήθηκε χθες η Δράση «Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) Covid-19 μέσα από αυτοκίνητο (Drive Through)», την οποία συνδιοργάνωσε ο ΕΟΔΥ με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους που ασχολούνται για την καταπολέμηση της πανδημίας στην Κρήτη και τα Χανιά, να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα τους βοηθήσουν στο σχεδιασμό και τη λήψη μέτρων.

Η προσέλευση του κοινού με τα οχήματά τους στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ήταν μεγάλη, και ο αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ υπό την επίβλεψη του Επόπτη Κινητών Ομάδων Υγείας Χανίων Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, κ. Στέφανου Ντουκάκη, έφτασαν τα 600. Από αυτούς μόλις δύο γυναίκες (σύμφωνα με πληροφορίες) βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό και όντας ασυμπτωματικές θα παραμείνουν σε καραντίνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, για την άμεση αποδοχή της πρότασής του, προς τα στελέχη του, που με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Ντουκάκη, εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος. Συγχαίρει επίσης τα στελέχη του ΕΟΔΥ που ήρθαν από το Ηράκλειο, συνδράμοντας αποφασιστικά στην γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς και την Διοικήτρια και τον Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ, κα Ελένη Μπορμπουδάκη και κ. Δημήτριο Αγαπίου, που στήριξαν αποφασιστικά την όλη δράση.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει επίσης προς τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων, Ταξίαρχο κ. Γιώργο Λυμπινάκη, και τον Διοικητή της Τροχαίας Χανίων, Αστυνόμο Α’ κ. Γιάννη Βλαχάκη, καθώς και τα στελέχη της Υπηρεσίας τους, για την σημαντική συμβολή τους στην ομαλή και γρήγορη διεξαγωγή της διαδικασίας, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather