Ευρωπαϊκή διάκριση για το φαρμακευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Χανίων

Ευρωπαϊκή διάκριση για το φαρμακευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Χανίων

Μια σημαντική διάκριση και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο απέσπασε προσφάτως ο Διευθυντής του Φαρμακευτικού Τμήματος του Γ.Ν. Χανίων Δρ. Λεωνίδας Τζίμης. Συγκεκριμένα στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της EAHP (European Association of Hospital Pharmacists – Ευρωπαϊκή Ένωση Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών) που διεξήχθη στη Βιέννη από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου 2022, απονεμήθηκε στον Δρ. Λεωνίδα Τζίμη το πρώτο Βραβείο Επαγγελματικής Αριστείας.

Το βραβείο αυτό απονέμεται στο νοσοκομειακό φαρμακοποιό που έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη του φαρμακευτικού επαγγέλματος και στην βελτίωση της υγείας των ασθενών μέσα από τις παρεχόμενες φαρμακευτικές υπηρεσίες στο νοσοκομειακό περιβάλλον.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών (European Association of Hospital Pharmacists – EAHP, https://www.eahp.eu/) εκπροσωπεί περισσότερους από 23.000 νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς σε 35 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων συγχαίρει θερμά για την εξαιρετική διάκριση  και αισθάνεται περήφανη για την συνεργασία με τον Διευθυντή του Φαρμακείου κο Λεωνίδα Τζίμη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather