ΕΒΕΧ: Ημερίδα για τον κορωνοϊό στους χώρους εργασίας

ΕΒΕΧ: Ημερίδα για τον κορωνοϊό στους χώρους εργασίας

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος (ΕΕΙΕΠ) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα: με θέμα “Η λοίμωξη Covid-19 στους χώρους εργασίας” η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 έως 15:00.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν θέματα όπως η διαχείριση κρουσμάτων στο χώρο εργασίας, η σημασία των προληπτικών μέτρων, ο ρόλος των διαγνωστικών τεστ και άλλα πολύ επίκαιρα αντικείμενα που απασχολούν όχι μόνο όσους ασχολούνται με το σύστημα υγείας και ασφάλειας των εταιρειών αλλά και κάθε εργοδότη και εργαζόμενο.

Η επιστημονική κοινότητα των Ειδικών Ιατρών Εργασίας όλο αυτό το διάστημα που διανύουμε, αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής απειλής, έχει αναδειχθεί στον απόλυτο σύμμαχο των επιχειρήσεων που πρέπει να παραμείνουν ενεργές και των εργαζομένων που πρέπει να παραμείνουν υγιείς. Η ΕΕΙΕΠ, επίσημος θεσμικός επιστημονικός φορέας της ειδικότητας Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος στη χώρα μας, παρέχει τη δυνατότητα της έγκυρης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της δύσκολης αυτής εποχής.

Ενημερωθείτε, θέστε τα ερωτήματα σας και αναζητήστε πρακτικές λύσεις από τους πλέον ειδικούς στη διαχείριση της πανδημίας στους χώρους εργασίας.

Για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα απαιτείται η δωρεάν εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/webinar/register/WN_jtbgh-BRRrmNQIa92V1eyQ

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather