Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη στα γραφεία της ΑΝΕΚ

Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη στα γραφεία της ΑΝΕΚ

Η ΑΝΕΚ LINES, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» & το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στα Χανιά (Λ.Καραμανλή 148), την Τρίτη 16 Μαΐου, από τις 9.00 έως τις 14.00.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών.

Οι πάγιες ανάγκες σε αίμα, που είναι αυξημένες όλο το χρόνο, (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις, τροχαία ατυχήματα κλπ), καταδεικνύουν την αξεπέραστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία, πολύτιμη πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας,  είναι ακίνδυνη, διαρκεί μόνον 10 λεπτά και ο όγκος αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης αποκαθίσταται αμέσως από τον οργανισμό. Μόλις 10 λεπτά που μπορεί να “μην είναι …τίποτα” για τον αιμοδότη, συχνά, όμως, αποδεικνύονται “τα …πάντα” για τον αποδέκτη !!!

Για ακόμα μια φορά, ο δημοφιλής σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και η Intigoview στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία μέσω του τηλεοπτικού spot που επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς και το οποίο μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link : https://vimeo.com/825343138/f8114e2406?share=copy

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather