Εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Χανίων

Εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Χανίων

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (Ε.Α.Κ.) Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης με αντικείμενο τη «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ» υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του προέδρου του ΕΑΚ Χανίων Μανώλη Κουριδάκη.

Το αντικείμενο της Σύμβασης είναι η υλοποίηση των παρακάτω υποέργων:

 • 3ο Υποέργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 70.000,00 € € με Φ.Π.Α.
  • Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του ξύλινου δαπέδου 700μ2 Χ 15μ2, καθώς και εργασίες αντικατάστασης υαλοπινάκων και κουφωμάτων στο Κλειστό Γυμναστήριο Χανίων.
 • 4ο Υποέργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ “ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ”, ΔΥΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 36.200,00 € με Φ.Π.Α.
  • Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει την προμήθεια του παρακάτω εξοπλισμού για το ολυμπιακό άθλημα «ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» στο Εθνικό Στάδιο Χανίων:
 1. Στρώμα για αγώνες άλματος επί κοντώ, 8,50Χ6,00Χ0,80 μ. (στρώμα, παπλωματίδιο antispike, κάλυμμα καιρικών συνθηκών) με πιστοποίηση IAAF (1 σετ)
 2. Βάση για στρώμα άλματος επί κοντώ, στυλοβάτες για άλμα επί κοντώ (1 τεμ.)
 3. Στυλοβάτες για αγώνες άλματος επί κοντώ με πιστοποίηση IAAF (1 ζεύγος)
 4. Προστατευτικό κολώνας στυλοβάτη επί κοντώ (1 ζεύγος)
 5. Προστατευτικό βάσης στυλοβάτη επί κοντώ (1 ζεύγος)
 • 5ο Υποέργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 8.000,00 € με Φ.Π.Α.
  • Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει την προμήθεια ενός ζεύγους μεγάλων τερμάτων και ενός ζεύγους μικρών τερμάτων για την κάλυψη των αναγκών των προπονήσεων, αλλά και των αγώνων υδατοσφαίρισης, καθώς και δύο ηλεκτρονικών χρονομέτρων, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για τη διεξαγωγή των αγώνων Α1 ανδρών υδατοσφαίρισης, αλλά και για τα λοιπά, πανελλήνια πρωταθλήματα.
 • 6ο Υποέργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 11.000,00 € με Φ.Π.Α..
  • Το υποέργο αυτό περιλαμβάνει την προμήθεια πίνακα αποτελεσμάτων, βάσει των τεχνικώνπροδιαγραφών της F.I.B.A..

Κύριος του έργου είναι το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων.

Φορέας Υλοποίησης και Αναθέτουσα Αρχή είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης.

Φορέας Χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 125.200,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

“Οι εργασίες που περιγράφονται αποτελούν σημαντικότατα έργα επιβεβλημένης αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Ε.Α.Κ. Χανίων που θα συμβάλουν από την προπόνηση των αθλητών μέχρι και την τέλεση αγώνων διεθνούς προβολής” σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΕΑΚ.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather