Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στον Πλατανιά

Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στον Πλατανιά

Ενθαρρυντική ήταν για μία κόμη φορά η προσέλευση των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης», χθες στον χώρο του δημαρχείου Πλατανιά στο Γεράνι.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης ανέφερε ότι “σκοπός της δράσης ήταν  η διάδοση του μηνύματος “δώσε αίμα και σώσε ζωή”,  ως μια πράξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας, που αποκτά στις μέρες  ακόμη μεγαλύτερη αξία λόγω των κρίσιμων στιγμών που διανύει η χώρα μας”.

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κα Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη  Χρυσάνθη, που είχε και την ευθύνη συντονισμού, μεταξύ  άλλων ανέφερε ότι “η σημερινή αιμοδοσία στόχο είχε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας αποφασιστικά και με υπευθυνότητα στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι διανύουμε. Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματάει ποτέ και προσφέρετε μόνο από άνθρωπο σε άνθρωπο! Το μήνυμα της σημερινής αιμοδοσίας είναι να στηρίζουμε συνεχώς το έργο του συλλόγου και να γίνουμε όλοι εθελοντές αιμοδότες, διότι μία μικρή ποσότητα αίμα είναι αρκετή για βοηθήσει ακόμα και να σώσει όπου υπάρχει ανάγκη”.

Η Πρόεδρος  του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Χανίων ο «Αγ.Ιωάννης» κα Ροδουσάκη Δέσποινα, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλανδράκη  και την Αντιδήμαρχο Κα  Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη,  για την διάθεση του Δημαρχείου, επαίνεσε την  ανταπόκριση υπαλλήλων και δημοτών για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, ανέφερε “ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες αίματος, ιδιαίτερα  την περίοδο που διανύουμε, και  με αυτό τον τρόπο δίνουμε ελπίδα και στηρίζουμε τον συνάνθρωπο, τον διπλανό μας, τον συγγενή μας, τον ασθενή”.

Στην σχετική ανακοίνωση, οι οργανωτές της δράσης ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες,  τους υπαλλήλους του Δήμου και των Επιχειρήσεων του, καθώς και τους δημότες και τις δημότισσες που στήριξαν την παραπάνω  δράση και που αποτελούν με αυτή την πράξη προσφοράς παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather