Επίσκεψη Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στα Κουνουπιδιανά: «Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει λιγότερους φόρους»

Επίσκεψη Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στα Κουνουπιδιανά: «Αυτοδυναμία της Νέας  Δημοκρατίας σημαίνει λιγότερους φόρους»

Τα Κουνουπιδιανά επισκέφθηκε, την περασμένη Πέμπτη, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής γύρω από θέματα που τους απασχολούν, όπως οι τοπικές υποδομές αλλά και οι γενικότερες οικονομικές συνθήκες. Συνομιλώντας με καταστηματάρχες αλλά και εργαζομένους έδωσε έμφαση σε θέματα ανάπτυξης και φορολογικής πολιτικής τονίζοντας: «Στη Νέα Δημοκρατία στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και ειδικά τη μικρομεσαία.

Μειώσαμε φορολογικούς συντελεστές και ασφαλιστικές κρατήσεις, καταργήσαμε επιβαρύνσεις και είμαστε το μόνο κόμμα που εγγυάται την περαιτέρω μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων για επιχειρηματίες και καταναλωτές. Το αποδείξαμε στην πράξη κατά τη θητεία μας και για να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία χρειάζεται στις 25 Ιουνίου να ψηφίσουμε όλοι και όλες και να δώσουμε την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather