Επανενεργοποιήθηκε ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης

Επανενεργοποιήθηκε ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης

Συγκροτήθηκε χθες σε σώμα το πρώτο μετά την επανενεργοποίησή του, Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Τσακαλάκης Μανώλης.
Αντιπρόεδρος: Χαλκιαδάκης Νίκος.
Γενικός γραμματέας: Μανούσος Μανώλης.
Ταμίας: Μπιρλιράκης Χαράλαμπος.
Μέλη: Κουμνάς Νίκος, Βαρδάκης Γεώργιος, Κακουράκης Γιάννης.

Σκοπός της ενεργοποίησης του Συνδέσμου είναι η κοινή εκπροσώπησης του κρητικού κλάδου της φιλοξενίας. Πρώτος στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η προώθηση και η ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Σύμφωνα με τον εκλεγέντα πρόεδρο του Συνδέσμου Μανώλη Τσακαλάκη “η εξάρτηση της Κρήτης από τον τουρισμό είναι της τάξεως του 50% και στην κυκλική οικονομία φτάνει το 80%, όμως δεν υπήρχαν ενωμένες δυνάμεις και οι Ενώσεις Ξενοδόχων ήταν πολλές και σε διάφορες περιοχές. Πιστεύουμε όμως ότι οι δυνάμεις πρέπει να είναι ενωμένες για καλύτερο αποτέλεσμα, δράσεις, και εκπροσώπηση. Το ίδιο έχουν άλλωστε και άλλοι κλάδοι του τουρισμού στο νησί μας και το ίδιο κάνει και Περιφέρεια, και προβάλει ένα brand name το όνομα Κρήτη αυτό γνωρίζουν όλοι οι ξένοι. Θέλουμε όλοι να εκπροσωπηθούν και έτσι ανασυγκροτούμε τον εν υπνώσει Σύνδεσμό Ξενοδόχων Κρήτης και εκλέξαμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σύντομα λοιπόν, θα αναμορφώσουμε και το καταστατικό μας για να είναι επίκαιρο και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του νησιού μας”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather