Έως τις 18 Ιουλίου η έκθεση “Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση” στον Πειραιά

Έως τις 18 Ιουλίου η έκθεση "Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση" στον Πειραιά

Γεύσεις, μυρωδιές, χρώματα και αρώματα από τα ατελείωτα γευστικά τοπία της χώρας μας πλημμυρίζουν και πάλι τον Πειραιά. Με κέφι, ζωντάνια, χαμόγελα και μαντινάδες παραγωγοί από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, θα κατακλύσουν με διατροφικούς θησαυρούς της ελληνικής γης το Πασαλιμάνι, από τις 10 έως και τις 18 Ιουλίου.

Για 9 ημέρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε αυτό το αντάμωμα της γεύσης με την παράδοση που θα τους προσφέρει απλόχερα αγνά τοπικά προϊόντα μοναδικής διατροφικής αξίας. Η καθιερωμένη πλέον έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, επέστρεψε στο Πασαλιμάνι και άνοιξε τις πύλες της για το κοινό, το Σάββατο 10 Ιουλίου.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΟΤΙδιώτες αλλά και επιχειρηματίες, στελέχη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων, επισκέπτονται τις διοργανώσεις της έκθεσης με στόχο τη σύναψη συνεργασιών με παραγωγούς και μεταποιητές. Η «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» πλέον αποτελεί θεσμό και έχει ήδη πραγματοποιήσει 19 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.pagritiaekthesi.com ή καλώντας στα τηλέφωνα: 2810-213318, 6932-430433.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather