Ενημέρωση σχετικά με κλείσιμο e-ραντεβού στο Νοσοκομείο Χανίων

Ενημέρωση σχετικά με κλείσιμο e-ραντεβού στο Νοσοκομείο Χανίων

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, από  σήμερα Παρασκευή (01/09) και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα  μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 30/09/2023 (για τον μήνα Σεπτέμβριο).

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού  για  τα κάτωθι γενικά ιατρεία:
-Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ το μεσημέρι (μέχρι και τις 31/10/2023).
-3. Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική  πρόσβαση για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9:00 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ το μεσημέρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα  (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather