Ενημέρωση για το κλείσιμο e-Ραντεβού στο Γ.Ν. Χανίων για τον Ιούνιο

Ενημέρωση για το κλείσιμο e-Ραντεβού στο Γ.Ν. Χανίων για τον Ιούνιο

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από την Πέμπτη 01 Ιουνίου και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 30/06/2023 (για τον μήνα Ιούνιο) και για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:
– Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
– Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
– ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Πέμπτη 01 Ιουνίου και ώρα 09.00 π.μ. μέχρι και τις 31/07/2023.
-2. Οι πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο για κλείσιμό e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Πέμπτη 01η Ιουνίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, για τον μήνα Ιούνιο 2023 δια ζώσης ραντεβού θα κλείνονται από 06/06/2023 και για όλο τον μήνα.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather