Ενημέρωση για την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων στην Κρήτη

Ενημέρωση για την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων στην Κρήτη

Οι Ενεργειακές Κοινότητες αποτελούν ένα νέο εργαλείο για τη μετάβαση σε ένα αειφορικό, δημοκρατικό και αποκεντρωμένο ενεργειακό σύστημα που θέτει στο επίκεντρο τη δράση πολιτών, τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεων.

Στη συζήτηση θα παρουσιαστεί η έως τώρα πορεία των ενεργειακών κοινοτήτων και θα διερευνηθούν οι προοπτικές ανάπτυξής τους στην Κρήτη. Εστιάζοντας περαιτέρω στην Κρήτη, θα παρουσιαστούν στοιχεία για το ενεργειακό σύστημα της Κρήτης και της πορείας μετάβασής του. Τέλος, θα διερευνηθούν τα σημεία σύγκλισης μεταξύ των ενεργειακών κοινοτήτων και της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Η Ημερίδα υλοποιείται στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και δημοσιότητας του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων με στόχο την προώθηση της Κ.ΑΛ.Ο. και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/u9vdxrfv (αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη φόρμα συμμετοχής στείλτε μας e-mail στο info@sse-chania.gr ή καλέστε μας στο 28210 – 55389) το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 26/05.

Η πλατφόρμα διεξαγωγής της Ημερίδας είναι το Zoom. Λεπτομέρειες για την σύνδεση στην πλατφόρμα, όπως και το σχετικό link για την παρακολούθηση, θα σταλούν μια ημέρα πριν σε όσους/ες δηλώσουν συμμετοχή στην Ημερίδα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather