ΕΛ.ΑΣ: Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε εκκλησιαστικές και κοινωνικές δομές της Κρήτης

ΕΛ.ΑΣ: Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε εκκλησιαστικές και κοινωνικές δομές της Κρήτης

Κοινωνική δράση με την συγκέντρωση και προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε Μητροπόλεις και κοινωνικές δομές του νησιού.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, «η κοινωνική αυτή δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής προσφοράς που  υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κρήτης συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν εθελοντικά αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι.

Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης του κοινωνικού έργου των  Μητροπόλεων και των Κοινωνικών Δομών.

Τα συγκεντρωμένα είδη προσφέρθηκαν  αυτές τις ημέρες ως εξής:

-Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ταξίαρχος Σπυριδάκης Νικόλαος προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή του Ηρακλείου.

-Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης αστυνομικός διευθυντής Ευάγγελος Αλεβυζάκης   προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ.κ. Ειρηναίο και στον Μητροπολίτη  Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο για τη στήριξη του έργου των Μητροπόλεων.

-Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ανδρέας Καλατζάκης ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων μαζί με το διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Χανίων αστυνόμο Α΄ Ιωάννη Βλαχάκη προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Κοινωνική Δομή των Χανίων.

-Ο  αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου αστυνομικός υποδιευθυντής Γεώργιος Παναγιωτάκης  προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο και ο αναπληρωτής διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας υπαστυνόμος Α΄Ραφαήλ Νικόλαος Γερογιάννης στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο για την κάλυψη των αναγκών των Ιερών Μητροπόλεων.

-Τέλος σε Δομή του Δήμου  Σητείας προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ο αναπληρωτής διοικητής του αστυνομικού Τμήματος Σητείας αστυνόμος Β’ Γεώργιος Παπαντωνίου.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω Ιερών Μητροπόλεων και Κοινωνικών Δομών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική προσφορά».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather