Εκδήλωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τις γυναίκες με αφορμή την ημέρα της μητέρας

Εκδήλωση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τις γυναίκες  με αφορμή την ημέρα της μητέρας

Εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, με αφορμή την ημέρα της μητέρας, διοργάνωσε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Η εκδήλωση έγινε στο παλιό λιμάνι των Χανίων σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα με πρωταγωνίστριες δεκάδες γυναίκες κάθε ηλικίας.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης τις υποδέχθηκε με ένα σύντομο καλωσόρισμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για πολιτική. Χρόνια πολλά στις μητέρες αλλά και σε κάθε γυναίκα! Ευγνωμοσύνη και θαυμασμός, είναι τα ελάχιστα που σας οφείλουμε για όσα μας προσφέρετε και όσα καθημερινά μάς αποδεικνύετε ότι μπορείτε να πετύχετε! Στις δυο γυναίκες της ζωής μου – και στη μία που περιμένουμε – ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ που πλουτίζουν και ομορφαίνουν τον κόσμο μου!». Αμέσως μετά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης μοίρασε από ένα λουλούδι σε κάθε παρευρισκόμενη, ευχόμενος προσωπικά σε κάθε μία από τις γυναίκες που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιωματικό σεμινάριο, ειδικά προετοιμασμένο για την συγκεκριμένη εκδήλωση, με θέμα «Κόρη, μητέρα, γυναίκα», ενώ παράλληλα τα μικρά παιδιά απασχολούνταν από παιδαγωγό που είχε προβλεφθεί να υπάρχει στον χώρο. Το βιωματικό σεμινάριο έγινε από την ψυχολόγο Κατερίνα Τσέργα με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών που ήταν στην εκδήλωση και είχε στο επίκεντρό του τον πολύπλευρο ρόλο της μητέρας και της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather