Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Δεν ισχύουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου στα Χανιά

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Δεν ισχύουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου στα Χανιά

O Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του και τους καταναλωτές ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2021, είχαν οριστεί και πραγματοποιήθηκαν 1 – 15 Μαρτίου 2021 ενώ οι αντίστοιχες φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις θα γίνουν κατά το διάστημα 1-15 Σεπτεμβρίου 2021.

Έτσι συνεπάγεται πρακτικά ότι και στα Χανιά οι εκπτώσεις στις 1 – 15 Μαΐου δεν θα διενεργηθούν, ενώ την Κυριακή 9-5-2021 τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, “πολλά τοπικά – μικρά καταστήματα θα διενεργήσουν δεκαήμερα προσφορών και είναι μια ευκαιρία για τους Χανιώτες καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους από τα τοπικά καταστήματα σε πολύ καλές τιμές και στη γνωστή – καλή ποιότητα.

Η τοπική αγορά έχει επάρκεια προϊόντων και μπορεί κάποιος να βρει μεγάλη ποικιλία σε τιμές εξαιρετικές για την εποχή”, καταλήγει ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather