Έμπειροι στρατιωτικοί γιατροί αναλαμβάνουν εργασία σε νευραλγικές κλινικές του νοσοκομείου Χανίων

Έμπειροι στρατιωτικοί γιατροί αναλαμβάνουν εργασία σε νευραλγικές κλινικές του νοσοκομείου Χανίων

Σε συνέχεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων Γεωργίου  Μπέα, με τη συμμετοχή της Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Βούλας Ορφανουδάκη, του Διευθυντή του Παθολογικού Τομέα του νοσοκομείου Γιάννη Τζανάκη και τον Πρόεδρο της ΕΓΕΣΥ Χανίων Κυριάκου Γραμματικόπουλου, ανέλαβε χθες υπηρεσία στην Κλινική COVID1 του νοσηλευτικού ιδρύματος ο Αρχίατρος – Πνευμονολόγος του Ν.Ν.Κ. Χαράλαμπος Πρωτοπαπαδάκης.

Επιπλέον στις 21 Φεβρουαρίου θα αναλάβει υπηρεσία, ενισχύοντας την Β΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων η Ταγματάρχης(ΠΖ) – Ειδική Παθολόγος Κυριακή Φιωτάκη από την 5η ΤΑΞΠΖ.

Οι προσπάθειες τόσο της Διοίκησης και της Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Χανίων, όσο και του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση για την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος με Ιατρικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη που μας παρέχουν το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΣ, το ΓΕΝ, τον Διευθυντή του Ν.Ν.Κ. κ.Μπαλάσκα, τον Διοικητή του 5ης ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχο κ. Γιαννόπουλο, όπως επίσης και την ΕΓΕΣΥ Χανίων και το Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather