Δωρεάν ξενάγηση στο Νεώριο Moro και στον Φάρο

Δωρεάν ξενάγηση στο Νεώριο Moro και στον Φάρο

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων, συνδιοργανώνουν την Τρίτη 18/5/2021 περίπατο – ξενάγηση από το Νεώριο Moro (Μόνιμη Έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής) μέχρι και τον Φάρο. Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, Μανώλη Πετράκη, και θα διαρκέσει από τις 18.00 έως τις 20.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην ξενάγηση στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. επικοινωνίας: 28213 41665, ηλεκτρονική διεύθυνση: t-tourismos@chania.gr .

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ κατά την ξενάγηση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Επισημαίνεται ότι το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης από το 2012 είναι ενεργό μέλος του Παγκόσμιου Μουσείου (ICOM), συμμετέχοντας ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων. Η εν λόγω δράση θα συμπεριληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων του ICOM.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather