Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός και ΩΡΛ έλεγχος σε παιδιά,19-23/10 σε χωριά των Χανίων

Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός και ΩΡΛ έλεγχος σε παιδιά,19-23/10 σε χωριά των Χανίων

Συνεχίζεται ο δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχος σε παιδιά της ενδοχώρας των Χανίων ο οποίος διοργανώνεται από το “Χαμόγελο του Παιδιού” και την 7η ΥΠΕ Κρήτης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων και υπό την αιγίδα του Δήμου Σφακίων, του Δήμου Καντάνου Σελίνου, του Δήμου Πλατανιά, και του Δήμου Αποκορώνου.

Για την εφαρμογή της δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει την Κινητή Παιδιατρική / Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής. Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «Ιπποκράτης» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας ‘Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός μας με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Οι επόμενοι σταθμοί της κινητής μονάδας:

  • Γεράνι, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, θα πραγματοποιηθεί παιδιατρικός προληπτικός έλεγχος.

Τηλέφωνο για ραντεβού Κωνσταντίνα Παυλοπούλου 2821340020 & email:kpavlopoulou@platanias.gr

  • Φρές, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στο πάρκινγκ του Δημοτικού Σχολείου Φρε θα πραγματοποιηθεί παιδιατρικός προληπτικός έλεγχος. Τηλέφωνο επικοινωνίας, 2825340300 Μαντζουράτου Ελένη.

Ωράριο λειτουργίας 09:00-17:00

 

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather