Δωρεάν εισιτήρια από τις Μινωικές Γραμμές στους αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές του δήμου Χανίων

Δωρεάν εισιτήρια από τις Μινωικές Γραμμές στους αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές του δήμου Χανίων

Με πρωτοβουλία των Μινωικών Γραμμών και σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Ν. Χανίων, η εταιρεία επιβραβεύει τους αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα Λύκεια του ομώνυμου Δήμου. Ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας τους, οι Μινωικές Γραμμές χορηγούν στους τρεις πρώτους απόφοιτους κάθε Λυκείου του εν λόγω Δήμου, εισιτήρια στη γραμμή των Χανίων με το πολυτελές, σύγχρονο και υγειονομικά ασφαλές πλοίο H/S/F ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε πρωτοετείς φοιτητές της ακαδημαϊκής περιόδου 2020-2021, που αποφοίτησαν από τα Λύκεια του Δήμου Χανίων και συγκέντρωσαν ανά σχολική μονάδα, τις τρεις υψηλότερες βαθμολογίες σε μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2020.

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, τόνισε ότι, η εταιρεία, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιεί ενέργειες που αποσκοπούν στην κοινωνική ευημερία και πρόοδο των Χανίων. Ενισχύοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου Χανίων, η εταιρεία επενδύει στην Παιδεία, που αποτελεί διαχρονική της αξία, και στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά που αποτελεί το μέλλον του Δήμου Χανίων. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανοι, διότι διαπιστώνουμε πως, τα νέα παιδιά, παρά τις δυσκολίες και τις δυσμενείς συνθήκες, αποδεικνύουν καθημερινά ότι μπορούν να επιτύχουν υψηλούς στόχους.

Ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, Δήμαρχος Χανίων, με τη σειρά του, συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων αλλά και όλους συνολικά, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Υπογράμμισε ότι, οι Μινωικές Γραμμές αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία τους στον τομέα της Παιδείας και στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου Χανίων για την ενίσχυση του κοινωνικού του έργου.

Ο κ. Μανώλης Τζανάκης- Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Χανίων, τόνισε ότι, η χορηγία των Μινωικών Γραμμών συμβάλει ενεργά και σημαντικά στην μεγάλη προσπάθεια των αποφοίτων των Λυκείων του εν λόγω Δήμου, που ξεκινάνε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather