Δήμος Κισάμου-Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Γλαμπεδάκη

Δήμος Κισάμου-Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Γλαμπεδάκη

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες
Το «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» μέσα στο πλαίσιο του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος δίνει το δικαίωμα στον κάθε πολίτη που το επιθυμεί να είναι υποψήφιος με όποιον Συνδυασμό επιλέξει (είτε γιατί τον εκφράζει καλύτερα, είτε γιατί με τις θέσεις του προασπίζει καλύτερα τα συμφέροντα του τόπου κ.λ.π).
Η απόφαση μου λοιπόν να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» του κ. Μυλωνάκη, λες και αυτό δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου, οδήγησε ορισμένους συμπολίτες μας να εκφράζονται με βαρύς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και να ρίχνουν ανελέητα λάσπη στο πρόσωπο μου.
Από τη μια η συμπεριφορά αυτή δεν τιμά κανένα, υποβιβάζει τον εκλογικό μας αγώνα και δεν προάγει το συμφέρον του τόπου μας, που θα πρέπει να είναι κοινός παρονομαστής όλων μας. Και από την άλλη νομίζω πως ούτε η προσωπική μου ζωή, ούτε η επαγγελματική μου διαδρομή, ούτε η εννιάχρονη θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δίνουν λαβές για τέτοιες σκέψεις και σχόλια.
Ζω στην Κίσαμο από τα δώδεκα μου χρόνια κι από μικρό παιδί την σεβάστηκα και αγάπησα τους ανθρώπους της. Κατά καιρούς συμμετείχα στα κοινά (μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγων και Φορέων) και από όπου κι αν πέρασα το έργο μου χαρακτηρίστηκε σαν παραγωγικό και χρήσιμο, και οι συνεργασίες μου άριστες.
Υπηρέτησα 30 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία κι από όποιο πόστο και θέση κι αν βρέθηκα έκανα το χρέος μου και επιτελούσα το καθήκον μου με υψηλό αίσθημα ευθύνης, πράγμα που επιβεβαιώνουν αρκετοί έπαινοι των ανώτερων μου στον υπηρεσιακό μου φάκελο. Τριάντα ολόκληρα χρόνια ήμουν στην «υπηρεσία» του πολίτη. Πάντα πρόθυμος να τον εξυπηρετήσω, πάντα κάνοντας τα αδύνατα – δυνατά για να τον βοηθήσω. Η στάση μου αυτή, όπως ήταν φυσικό δημιούργησε με τους πολίτες σχέσεις αλληλοσεβασμού κι αλληλοεκτίμησης χωρίς σκιές, μελανά σημεία ή εκτός νόμου ενέργειες και δοσοληψίες.
Στη δε αυτοδιοικητική μου πορεία από την πρώτη μέρα της εκλογής μου το 2014 ο Δήμος έγινε το δεύτερο σπίτι μου. Σαν αντιδήμαρχος στην αρχή, σαν Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής αργότερα και από όποιο άλλο πόστο μου ανατέθηκε, εργάστηκα με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μας, χωρίς να υπολογίζω χρόνο και κόπο. Πάντα κοντά στους δημότες με συνέπεια, υπευθυνότητα και πραγματικό ενδιαφέρον. Δεν υπήρξα ποτέ ένας τυπικός ή αόρατος Δημ. Σύμβουλος. Πάντα παρών στα Δημοτικά Συμβούλια, στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δήμου μας. Πάντα πρόθυμος, πάντα ενεργός. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο λειτούργησα και την επόμενη τετραετία, γιατί επειδή δεν εξελέγη ο συνδυασμός μου, δεν στέρεψε το ενδιαφέρον μου για την Κίσαμο, ούτε ήθελα να προδώσω τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο Δημ. Σύμβουλο του συνδυασμού.
Στα εννιά χρόνια της συμμετοχής μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν απαξίωσα, δεν υποτίμησα, δεν συκοφάντησα, δεν υπονόμευσα κανένα, ούτε συνδυασμούς, ούτε μεμονωμένα πρόσωπα. Σέβομαι την προσπάθεια και προσφορά του καθενός είτε μικρότερη ή μεγαλύτερη. Φρόντιζα να έχω πάντα μια καλή και γόνιμη συνεργασία με όλους: δημοτική αρχή και αντιπολίτευση.
Δεν πρόδωσα κανένα, δεν πούλησα κανένα και σε καμία περίπτωση δεν «πουλήθηκα».
Με τη συνείδηση μου ήσυχη, με τα χέρια μου καθαρά και με το κεφάλι ψηλά, σας κοιτώ κατάματα και ζητώ και πάλι την ψήφο σας. Και αν μου κάνετε την τιμή να με εκλέξετε και πάλι Δημοτικό Σύμβουλο να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια αγάπη και με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Με εκτίμηση,
Γλαμπεδάκης Βασίλειος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κισάμου

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather