Δήμος Γαύδου: Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού έγινε πράξη

Δήμος Γαύδου: Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού έγινε πράξη

Την ικανοποίησή του για την ενίσχυση του τομέα της Υγείας εκφράζει ο Δήμος Γαύδου, μετά και την παραλαβή του ασθενοφόρου στο ακριτικό νησί. Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, υλοποιήθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο η δέσμευση του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο νησί, κάνοντάς το να ελπίζει για ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνο στη θαλάσσια μεταφορά αλλά και σε ευρύτερα ζητήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στη Γαύδο πάντα προσπαθούσαμε με υπερβάσεις κάποιων και πέραν των δυνατοτήτων μας να καλύψουμε το κενό που υπήρχε στον ευαίσθητο τομέα της Υγειονομικής μεταφοράς ασθενών με ένα όχημα του Δήμου τύπου κλούβα και οδηγό τον αντιδήμαρχο ή τον οδηγό της Π.Υ., με όλους τους κινδύνους που αυτή η υπέρβαση συνεπάγεται.
Η υπόσχεση του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο νησί μας τα Θεοφάνια υλοποιήθηκε και με χαρά υποδεχτήκαμε το ασθενοφόρο και τον οδηγό των Ενόπλων Δυνάμεων. Η ελπιδοφόρα αυτή αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών στο νησί, που αποτελεί μέρος ενός συντονισμένου έργου αντίστοιχης αναβάθμισης πολλών ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη συνέπειας των λόγων και των δεσμεύσεων του Κράτους.
Τέτοιες δράσεις εκ μέρους της Πολιτείας, που ενώ τις δικαιούνται οι ακρίτες όπως όλοι οι πολίτες της Χώρας μέχρι σήμερα δεν τις είχαν, αποτελούν ελπίδα τόσο για τη βελτίωση και της θαλάσσιας μεταφοράς όσο συνολικά για το μέλλον της Γαύδου.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνδράμανε για να γίνει το αίτημα πράξη!».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather