Δήμος Χανίων-Τράπεζα Χανίων: Διανομή κρέατος και γλυκισμάτων σε ευπαθείς πολίτες

Δήμος Χανίων-Τράπεζα Χανίων: Διανομή κρέατος και γλυκισμάτων σε ευπαθείς πολίτες

Ο Δήμος Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας πραγματοποιεί διανομή ειδών παντοπωλείου και κρέατος σε ευπαθείς ωφελούμενους των υπηρεσιών του Τμήματος. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί:

  • Διανομή κρέατος και χριστουγεννιάτικων γλυκών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου έως τις 24 Δεκεμβρίου 2021.
  • Διανομή τροφίμων, γλυκισμάτων και ειδών ατομικής υγιεινής στην κοινότητα ΡΟΜΑ (πραγματοποιήθηκε)
  • Επίσκεψη σε όλους τους ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και διάθεση γλυκισμάτων. Επιπρόσθετη διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί σε ωφελούμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι που το εισόδημά τους είναι κάτω του ορίου φτώχειας (σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ 5.718 ευρώ κατά άτομο με προσαύξηση 50% για τον/την σύζυγο). Οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Προσφορά κρέατος από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Με την προσφορά 1.000 κιλών κρέατος, ενισχύθηκε και φέτος τα Χριστούγεννα η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Χανίων -Κοινωνικό Παντοπωλείο- από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Η δωρεά θα διατεθεί για να στηρίξει τις οικογένειες, που ωφελούνται κάθε μήνα από τη Δομή, συμπληρωματικά των ειδών, που παρέχονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων και Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Ελένη Ζερβουδάκη, ανέφερε σχετικά με την δωρεά: «Ευχαριστούμε θερμά την Τράπεζα Χανίων, που ποτέ δεν ξεχνά το κοινωνικό της πρόσωπο και μένει δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, ειδικά την περίοδο των γιορτών».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather