Διεθνές συνέδριο του Economist στα Χανιά

Διεθνές συνέδριο του Economist στα Χανιά

Διεθνές συνέδριο για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με τίτλο: “Ενθαρρύνοντας τη χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη την εποχή των πανδημιών” διοργανώνει ο Economist  με την στήριξη του ΕΟΤ στα Χανιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση το συνέδριο που είναι «προγραμματισμένο να λάβει χώρα στο Minoa Palace Resort στα Χανιά στις 6 Μαΐου, 2022, θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σημαντικές πτυχές του θρησκευτικού τουρισμού, αλλά και τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί η χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη σε μια εποχή παγκόσμιας κρίσεως. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και αντιστρόφως, καθ’όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

v βρείτε την επίσημη πρόσκληση
v Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.
v Για να κάνετε την εγγραφή σας και να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας παρακαλώ πατήστε εδώ.*

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς που έχουν ληφθεί λόγω του ιού COVID-19, τόσο οι ομιλητές όσο και οι προσκεκλημένοι που θα παρευρεθούν, θα πρέπει είτε να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν πιστοποιητικό νόσησης ισχύεις έως 6 (έξι) μήνες. Επίσης, είναι απαραίτητη η επίδειξη του προσωπικού σας barcode κατά την είσοδό σας στο συνέδριο.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας στο επερχόμενο συνέδριό μας, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather