Διαθέσιμη από σήμερα η εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού του Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Χανίων

Διαθέσιμη από σήμερα η εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού του Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Χανίων

Από την διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων ανακοινώθηκε ότι από σήμερα 1 Νοεμβρίου (ημέρα Τρίτη) και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες-ασθενείς, θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου μέχρι και στις 30/11/2022 στα κάτωθι γενικά ιατρεία:

– Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

– Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

– ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού θα μπορείτε να κλείνετε ραντεβού μέχρι και τις 31/12/2022.

  1. Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική πρόσβαση  για κλείσιμό e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00.
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ. Την 1η Νοεμβρίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα και από τις 7 π.μ. μέχρι τις 14.00.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather