Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Αποκορώνου

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Αποκορώνου

Ο Δήμος Αποκορώνου ενημερώνει τους δικαιούχους του (ΤΕΒΑ) ότι θα πραγματοποιηθεί στους κατά περίπτωση δικαιούχους, αποκλειστικά και μόνο από τη Δευτέρα 18 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, διανομή:

– Ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γραβιέρα, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδι, ρύζι, φακές, φασόλια, φέτα, κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο)

– Ειδών βασικής υλικής συνδρομής (καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόβουρτσα,  οδοντόκρεμα, σκόνη πλυντηρίου, σχολικά είδη, υγρό πιάτων) στους κατά περίπτωση δικαιούχους, στην είσοδο του δημαρχείου Βρυσών.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα είδη με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. Η παραλαβή των τροφίμων από τρίτα άτομα θα γίνεται μόνο με προσκόμιση εξουσιοδότησης.

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κα.  Μπενάκη Χρυσούλα, στο τηλέφωνο 28253-40312.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather