Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στα Χανιά

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στα Χανιά

Σε δωρεάν διανομή ειδών Παντοπωλείου και Βασικής Υλικής Συνδρομής σε δικαιούχους προγράμματος ΤΕΒΑ / FEAD θα προχωρήσει ο Δήμος Χανίων από την ερχόμενη Δευτέρα και για τρεις μέρες, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ/FEAD”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση θα προβεί «στην 24η διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής (ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ΡΥΖΙ, ΦΑΚΕΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ).
Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί για 3 ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8) από τη Δευτέρα 24 έως και την Τετάρτη 26 Ιουλίου, από τις 08:00 έως τις 12:30 τμηματικά, ακολουθώντας την ενημέρωση που θα αποσταλεί στους δικαιούχους μέσω sms, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.
Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής οι ωφελούμενοι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι, κ.α.)».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather