Διαμαρτυρία στο λιμάνι της Σούδας για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Διαμαρτυρία στο λιμάνι της Σούδας για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν εκατοντάδες Χανιώτες στον εμπορικό Λιμένα της Σούδας

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν εκατοντάδες Χανιώτες στον εμπορικό Λιμένα της Σούδας, έξω ακριβώς από τον καταπέλτη εισόδου του οχηματαγωγού επιβατηγού πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος, για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από τον ‘Αγιο Νικόλαο, θάνατο τον οποίο χαρακτηρίζουν ως εγκληματική ενέργεια και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων αλλά και την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Οι συγκεντρωθέντες ανέβηκαν και στον καταπέλτη του πλοίου, χωρίς όμως να εμποδίσουν την ομαλή επιβίβαση των επιβατών πάρα μόνο των οχημάτων.

Η παρεμπόδιση εισόδου όμως δεν έχει δημιουργήσει από πλευράς οδηγών και επιβατών καμία αντίδραση και κανένα παράπονο δεδομένης της καθολικής αντίδρασης για τον τραγικό θάνατο και των συνθηκών του νέου ανθρώπου. Στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται τόσο στην είσοδο του Λιμένα της Σούδας όσο και στον καταπέλτη του πλοίου, προφανώς για την αποφυγή να εισέλθουν οι διαμαρτυρόμενοι εντός του γκαράζ του πλοίου και των Deck.

Οι συγκεντρωμένοι είχαν απλώσει πανό και φώναζαν συνθήματα έως τις 10.25. Εκείνη την ώρα  οι διαδηλωτές άρχισαν να αποχωρούν από τους καταπέλτες του πλοίου και λίγο μετά άρχισε το φόρτωμα του σκάφους.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather