Διαμαρτυρία από το σύλλογο γονέων του Μουσικού σχολείου Χανίων

Διαμαρτυρία από το σύλλογο γονέων του Μουσικού σχολείου Χανίων

Ανοικτή επιστολή με τίτλο «Επικινδυνότητα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μουσικό Σχολείο Χανίων», απέστειλε προς τον Δήμο Χανίων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

O  Σύλλογος καταγγέλλει «την εγκληματική καθυστέρηση της Δημοτικής Αρχής», αφού «το έργο της διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου, όπως είχε αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, με συγκεκριμένη μελέτη, λίγο πριν τη λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, και το οποίο προέβλεπε και ασφαλή στάση για τα λεωφορεία εκτός όλων των άλλων, όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως είχαν δεσμευτεί ότι θα γινόταν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αλλά ούτε καν έχει ξεκινήσει».

Αναλυτικά, η επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χανίων:

«Εχθές πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς και στο δικό μας σχολείο, μας επιφύλασσαν μία δυσάρεστη έκπληξη.

Το έργο της διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου, όπως είχε αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, με συγκεκριμένη μελέτη, λίγο πριν τη λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, και το οποίο προέβλεπε και ασφαλή στάση για τα λεωφορεία εκτός όλων των άλλων, όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως είχαν δεσμευτεί ότι θα γινόταν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αλλά ούτε καν έχει ξεκινήσει, όπως διαπίστωσαν όλοι όσοι πήγαν τα παιδιά τους στο σχολείο. Αντιθέτως η κατάσταση ήταν χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά.

Ως Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου, είχαμε παραβρεθεί στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο και είχαμε προειδοποιήσει ότι το ατύχημα δεν είναι μακριά, ενώ στην ίδια συνεδρίαση είχε παρθεί απόφαση και υπήρξε δέσμευση ότι από φέτος τα παιδιά μας δε θα κινδυνεύουν.

Θα θέλαμε λοιπόν να καταγγείλουμε την εγκληματική καθυστέρηση της Δημοτικής Αρχής και να προειδοποιήσουμε ότι δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Επίσης ότι αν για κάποιο λόγο συμβεί κάποιο ατύχημα, που εννοείται το απευχόμαστε, διότι θα είναι τα παιδιά μας μέσα σε αυτό, θα μας βρουν μπροστά τους, όπως δε μας έχουν ξαναβρεί. Φτάνει πια».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather