Διακρίσεις φυσικών από την Κρήτη στους 11ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Διακρίσεις φυσικών από την Κρήτη στους 11ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Ανακοίνωση για την επιτυχία φυσικών στο πλαίσιο των Αγώνων

Συγχαρητήρια εκφράζει ο Σύλλογος Φυσικών Κρήτης στους φυσικούς και μέλη του Συλλόγου Φυσικών Κρήτης, Χατζησάββα Γεώργιο, Γιαννακουδάκη Καλλιόπη, Κουράκη Νεκτάριο, Καζγκούτη Γεώργιο και Τσουτσουδάκη Αστρινό, για την βράβευσή τους από το Science on Stage Greece στο πλαίσιο των 11ων Πανελληνίων Αγώνων Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών.

Ο κ. Γιώργος Χατζησάββας από το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και η κ. Γιαννακουδάκη Καλλιόπη από το 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου απέσπασαν το 1ο βραβείο για την εργασία τους με θέμα «αψηφώντας την βαρύτητα».

Ο κ. Νεκτάριος Κουράκης από το Γενικό Λύκειο Βάμου απέσπασε το 4ο βραβείο για την εργασία του «Solar tracker & sun path finder».

Επαίνους επίσης έλαβαν ο κ. Γιώργος Καζγκούτης , μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας από το 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου και ο κ. Αστρινός Τσουτσουδάκης από το 1ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου για την «κατασκευή αναπτύγματος για την μελέτη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων».

Έπαινό έλαβε και ο κ. Νεκτάριος Κουράκης για την δημιουργία «ρομπότ αυτοκινήτου ως εργαστηριακού εργαλείου» και ο κ. Αστρινός Τσουτσουδάκης για την εργασία στην οποία συμμετείχε με θέμα «σύστημα μέτρησης πυκνοτήτων υγρών με χρήση αισθητήρα υπερήχων και δύναμης»

Για ακόμα μια χρονιά η Κρήτη δίνει το “παρών” με διακρίσεις και συνάδελφοι μας θα συμμετάσχουν στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην εκδήλωση του προγράμματος Science on stage στην Πράγα.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather