Δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια. Πως θα κινηθούν τα πλοία της ΑΝΕΚ

Δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια. Πως θα κινηθούν τα πλοία της ΑΝΕΚ

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμμετέχοντας στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της χώρας για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Παν-Πειραϊκής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αρχίζει την ώρα 00.01 της 08-03-2023 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24.00 της ίδιας ημέρας. Ταυτόχρονα απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της συγκρούσεως των δύο τρένων και την λήψη όλων εκείνων των μέτρων που απαιτούνται για ασφαλείς χερσαίες και θαλάσσιες μεταφορές και συγκοινωνίες.

Η κινητοποίηση αυτή επηρεάζει τα δρομολόγια των πλοίων που καταπλέουν και αποπλέουν από τον Πειραιά, κατ’ επέκταση και τα δρομολόγια της Κρήτης. Για τον λόγο αυτό οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει για σήμερα ταξίδι με το πλοίο, να απευθυνθούν με την εταιρεία, τον πράκτορα ή το λιμεναρχείο για παροχή οδηγιών.

Η ΑΝΕΚ LINES ανακοίνωσε ότι λόγω της 24ωρης απεργίας, της Π.Ν.Ο, την Τετάρτη 08/03/2023 τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά προς Κρήτη θα διαμορφωθούν, ως ακολούθως:

F/B ΚΡΗΤΗ ΙΙ

Το πλοίο θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 23:00 για Ηράκλειο (άφιξη στις 08:00πμ)

F/B BLUE HORIZON

Το πλοίο θα αναχωρήσει από Πειραιά 23:00 για Χανιά (άφιξη στις 07:00πμ)

Τα δρομολόγια των πλοίων, από Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο) προς Πειραιά θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν προγραμματιστεί.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather