Δεύτερο ξενοδοχείο Hilton στην Κρήτη

Δεύτερο ξενοδοχείο Hilton στην Κρήτη

Συμφωνία συνεργασίας της Hilton με τη Domes Resorts για το ξενοδοχείο Domes Aulūs Elounda, φέρνει τη «συλλογή» της Curio Collection by Hilton, στο νόμο Λασιθίου και συγκεκριμένα στην κοσμοπολίτικη Ελούντα και γίνεται το δεύτερο του brand στην Κρήτη, μετά το Royal Senses Resort Crete, στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

Το Domes Aulūs Elounda, Curio Collection by Hilton, είναι ένα ολοκαίνουργιο brand της Domes Resorts, ενός luxury all-inclusive brand.

Το Domes Aulūs Elounda, πρώην Elounda Blu Beach Hotel, ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Απριλίου, με την Hilton να έρχεται, με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες και πλέον παραδοσιακές αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο.

Το Domes Aulūs Elounda 5 αστέρων μόνο για ενήλικες, θα προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες με την υπογραφή των Domes Resorts και της Curio Collection by Hilton.

Η αρχιτεκτονική του 5άστερου Domes Aulūs Elounda (προφέρεται Olūss από την αρχαία πόλη Ολούς που ηταν γνωστή από τα Μινωϊκά χρόνια, είχε πληθυσμό άνω των 30.000 ανθρώπων και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εκατό σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Κρήτης) συνδυάζει φυσικά χρώματα και τοπική πέτρα που έχει επιλεγεί ειδικά για να αντικατοπτρίζει το φυσικό του περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Σπιναλόγκας και με μια μεγάλη ποικιλία δωματίων, όπως υπαίθριο τζακούζι, κοινόχρηστες και ιδιωτικές επιλογές πισίνας.

Φωτογραφίες: Domes Aulūs Elounda

filoxenianews.gr

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather