ΔΕΔΙΣΑ: Πρωί και βράδυ η αποκομιδή των σκουπιδιών

ΔΕΔΙΣΑ: Πρωί και βράδυ η αποκομιδή των σκουπιδιών

Tις πρωινές και απογευματινές – νυχτερινές ώρες θα επιτελείται κατά το δυνατόν η αποκομιδή των στερεών αποβλήτων, εξαιτίας του καύσωνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΔΙΣΑ.

Παράλληλα, καλεί τους πολίτες μας “να αποφύγουν την εναπόθεση στερεών αποβλήτων κατά τις μεσημεριανές ώρες, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να εναποθέτουν τα απόβλητά τους στους κάδους μόνο κατά τις βραδινές ώρες”.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

Λόγω του παρατεταμένου καύσωνα και με πρωταρχικό σκοπό την προστασία των εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) και σύμφωνα με:

1. την 52903/26-5-2023 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα: «Πρόληψη της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων» καθώς και

2. της 37556/10-7-2023 εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας με θέμα: «Πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα»,

ενημερώνουμε τους πολίτες και τους καταστηματάρχες πως τις ημέρες υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα, η αποκομιδή των στερεών αποβλήτων θα επιτελείται κατά το δυνατόν τις πρωινές και απογευματινές – νυχτερινές ώρες. Αντίστοιχα και η επεξεργασία των αποβλήτων στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης θα ακολουθεί ειδικό ωράριο.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να αποφύγουν την εναπόθεση στερεών αποβλήτων κατά τις μεσημεριανές ώρες, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να εναποθέτουν τα απόβλητά τους στους κάδους μόνο κατά τις βραδινές ώρες.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία και την κατανόηση όλων”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather