Χριστούγεννα #madeinChania: Δείτε τα Χανιά στολισμένα και φωταγωγημένα την νύχτα

Χριστούγεννα #madeinChania: Δείτε τα Χανιά στολισμένα και φωταγωγημένα την νύχτα

Η διαδικτυακή φωτοδότηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Δεκεμβρίου 2020, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με το σύνθημα #madeinChania.

Για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης αξιοποιήθηκαν τα ψηφιακά μέσα, λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα αυτή να παρουσιασθεί από τις επίσημες σελίδες του Δήμου Χανίων στα social media.

Έτσι, μέσω του διαδικτύου, τόσο ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όσο και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Τεχνικών Συνεργείων, Γιάννης Γιαννακάκης και Γιάννης Νικηφοράκης, αντίστοιχα, από τον στολισμένο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, έστειλαν τα μηνύματά τους στον κόσμο, με την ευχή του χρόνου να έχουμε επιστρέψει όλοι ασφαλείς και υγιείς στην κανονικότητα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε βίντεο, με σημεία του Δήμου, που έχουν στολιστεί, δίνοντας εορταστικό τόνο.

H φωτοδότηση του δέντρου έγινε με ζωντανή σύνδεση από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό των Χανίων, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες και δίνοντας φως στον Δήμο, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις φετινές ιδιαίτερες γιορτές.

Δείτε εδώ ολόκληρη την διαδικτυακή τελετή φωτοδότησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Χανίων για το 2020:

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather