Χρειάζεται επαγρύπνηση και ενημέρωση για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Χρειάζεται επαγρύπνηση και ενημέρωση για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, την οποία συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Ιερά Μητρόπολις Κυδωνίας και Αποκορώνου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  της Ελληνικής  Αστυνομίας, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν εξαίρετοι ομιλητές. Η κ. Αργυρώ Παρδαλάκη,  συνιδρύτρια και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δομής Επαγρύπνησης  της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο κ. Γεώργιος Νάκος Ψυχολόγος και Αξιωματικός της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο κ. Χαράλαμπος Καρράς Αξιωματικός της ίδιας Διεύθυνσης. Όλοι ανεξαιρέτως τόνισαν τη σημαντικότητα του θέματος, καθώς στην εποχή μας τα παιδιά αποκτούν από πολύ μικρή ηλικία πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωνσταντίνος  Γύπαρης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε την αναγκαιότητα μιας συστηματικής ενημέρωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς που, όπως είναι φυσικό, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με  το πρόβλημα, στο σπίτι και στο σχολείο.

Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα την Εκκλησία Κρήτης, η οποία, με τις εξαιρετικές  δομές που διαθέτει, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και υλοποιεί δράσεις που ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν το κοινωνικό σύνολο όσο αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Υπογράμμισε τέλος, ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία και δράση.

Ο κ. Γύπαρης με τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό.
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather