Χωρίς δημοτικό φωτισμό πολλά χωριά του δήμου Πλατανιά. Εξηγήσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ ζητά ο δήμαρχος

Χωρίς δημοτικό φωτισμό πολλά χωριά του δήμου Πλατανιά. Εξηγήσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ ζητά ο δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, με έγγραφο του προς τον ΔΕΔΔΗΕ  Χανίων και την Περιφερειακή Διεύθυνση Νήσων, αναφέρεται στο γεγονός ότι πολλοί οικισμοί του δήμου παραμένουν εδώ και εβδομάδες χωρίς δημοτικό φωτισμό, με συνέπεια οι κάτοικοι να αισθάνονται ανασφάλεια.

Στο έγγραφο ο δήμαρχος μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι “παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας το προηγούμενο διάστημα, ακόμα και σήμερα πολλές κοινότητες του Δήμου Πλατανιά (πχ. Παλαιά Ρούματα, Λουκουμιχελιανά, Μόδι, Δελιανά, κλπ) εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένες στο σκοτάδι. Η ενημέρωση που είχαμε από τα αρμόδια στελέχη της επιχείρησης σας, αιτιολογούσε την παραπάνω μη λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού, στην μη διαθεσιμότητα του κατάλληλου εξοπλισμού αντικατάστασης”.

Τελειώνοντας ο κ. Μαλανδράκης αναφέρει ότι “όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν είναι δυνατό να συνεχισθεί περαιτέρω η απαράδεκτη αυτή κατάσταση και ζήτησε τις άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των πολλαπλών επαναλαμβανόμενων προβλημάτων που προκύπτουν”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather