“Χιλιόμετρα Αγάπης” από τον “Ορίζοντα”, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων

"Χιλιόμετρα Αγάπης" από τον "Ορίζοντα", με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (1η Κυριακή του Ιουνίου), διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και φέτος συμβολικό ποδηλατικό αγώνα σε virtual μορφή, για μικρούς και μεγάλους!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε χθες  στο Δημαρχείο Χανίων, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ορίζοντας», Σπύρος Αδοντάκης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη και η κοινωνική λειτουργός του Συλλόγου, Ρούλα Δρακάκη, απηύθυναν το δικό τους κάλεσμα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα αγάπης μπορούμε με τα ποδήλατά μας, διαδίδοντας το μήνυμα ότι «ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!» και δίνοντας δύναμη σε όσους νοσούν και δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα.

• Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να ποδηλατήσει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 3 έως τις 10 Ιουνίου 2022.

• Για τη δήλωση συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: https://www.orizondas.gr/

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει εξοπλισμό:

  • Bib number συμμετοχής
  • Βραχιόλι διοργάνωσης
  • Μετάλλιο
  • Αναμνηστικό έπαινο

Σημείωση: Οι δηλώσεις συμμετοχών θα συνεχιστούν μέχρι και 10/06/22. Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας πρέπει να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με #orizondas, #Km_agapis, #cancersurvivor και @orizondas_chania στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής που θα ποδηλατήσει ο κάθε συμμετέχοντας, θα πρέπει να συμπληρώνει και τα αντίστοιχα χιλιόμετρα στην παρακάτω φόρμα, ώστε να γίνεται η καθημερινή προσμέτρηση: https://www.orizondas.gr/

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας αποφασίσει να κάνει τον αγώνα περισσότερες φορές, θα πρέπει να πραγματοποιεί ξεχωριστή καταγραφή κάθε φορά ή μία συνολική με όλες τις διαδρομές.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather