Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες βράβευσε ο Δήμαρχος Χανίων

Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες βράβευσε ο Δήμαρχος Χανίων

Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο για το έτος 2023, βράβευσε τη Δευτέρα, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Χανίωτες αθλητές και αθλήτριες βράβευσε για τις διακρίσεις τους, ο Δήμαρχος Χανίων

Μεταξύ των αθλητών και αθλητριών που απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα είναι: η Περάκη Γεωργία για τις επιτυχίες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης και την κατάκτηση 3 μεταλλίων μεταξύ των οποίων ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ο Ιωάννης Κλωνιζάκης και ο Αναστάσης Αναγνωστόπουλος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα World Games Special Olympics και η Κατερίνα Κουνδουράκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ15, με τη συμμετοχή της στην Εθνική Κορασίδων.

Χανίωτες αθλητές και αθλήτριες βράβευσε για τις διακρίσεις τους, ο Δήμαρχος Χανίων

Ο κ.  Σημανδηράκης σε δηλώσεις του μετά την απονομή των πλακετών στους αθλητές υπογράμμισε: “Ακόμα μια φορά το Δημαρχείο πλημμύρισε με αθλητές που πέτυχαν πολύ σημαντικές διακρίσεις. Οι διακρίσεις αυτές επιτεύχθηκαν μετά από μεγάλη προσπάθεια ατομική και συλλογική, των γονέων, των προπονητών και της διοίκησης του Ν.Ο.Χ., όπου όλοι μαζί καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες σε αντίξοες συνθήκες, αλλά καταφέρνουν συνεχώς να μας εκπροσωπούν σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο με περηφάνια”.

Χανίωτες αθλητές και αθλήτριες βράβευσε για τις διακρίσεις τους, ο Δήμαρχος Χανίων

Από πλευράς του Δήμου, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Νικηφοράκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού ευχαρίστησε τους αθλητές τόνισε τη σημασία που δίνει το δικό τους πρότυπο στην κοινωνία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσπάθεια που γίνεται από την τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος και τους υπόλοιπους φορείς, ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητικές υποδομές: “Είμαστε σε εξαιρετική και γόνιμη συνεργασία με τη νέα διοίκηση του Ν.Ο.Χ και είμαστε αισιόδοξοι ότι το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάστημα θετικών ανακοινώσεων για όλη την αθλητική κοινότητα”.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκης με την σειρά του τόνισε πως: “Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που με τις διακρίσεις τους προσφέρουν στα Χανιά χαρά, συγκίνηση και περηφάνια».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather