Χανιά: Παγκόσμιο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

Χανιά: Παγκόσμιο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη

Το 11ο «Παγκόσμιο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη» θα λάβει χώρα στο Πολυτεχνείο Κρήτης το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Εργαστήριο Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος και Εικόνας και την Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε συνεργασία με τους Καθηγητές Metin Akay and Yasemin Akay (Department of Biomedical Engineering, Cullen College of Engineering, University of Houston) και τον Καθηγητή Paul Sadja (The Fu Foundation School of Engineering and Applied Science, Columbia University).

Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι να επισημάνει και να συζητήσει πώς καινοτομίες και τρέχουσες ιδέες, όπως οι πρόσφατες εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης, της μηχανικής, της τεχνολογίας και της ιατρικής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προηγμένων προγραμμάτων σπουδών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες του τομέα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οκτώ παγκόσμια αναγνωρισμένοι ομιλητές θα μοιραστούν την γνώση και εμπειρία τους σε θέματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, στον σχεδιασμό και την εφαρμογή μεθοδολογιών για την ιατρική παρακολούθηση, τη βιοϊατρική έρευνα και την ιατρική ακρίβεια με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Δεδομένων.

Το «Παγκόσμιο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη» είναι μια χορηγία των IEEE EMBS, Πολυτεχνείο Κρήτης και University of Houston, Department of Biomedical Engineering.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο (Γ2.1) «Μανούσος Μανουσάκης» στην Πολυτεχνειούπολη.

Η διαδικτυακή συμμετοχή είναι δυνατή μέσω αυτού του zoom meeting. Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας FB του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. To ψηφιακό υλικό θα ανέβει στο επίσημο κανάλι youtube του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Η φωτογραφία σας ενδέχεται να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου σχετικά με την εκδήλωση. Για τυχόν απορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική σελίδα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Πρόγραμμα Ημερίδας

9:00 – 11:00 1η Συνεδρίαση
Δρ. Νεκτάριος Ταβερναράκης Ιατρική Ακρίβειας και Επεξεργασία Ανθρώπινου Γονιδιώματος με τη χρήση δεδομένων
Dr. Colin Brenan High Throughput Single Cell Genetics and Digital Biology
Dr. Tanya Kanigan Developing AI for Emergency Medicine
Dr. Kristy Brock Operational Ontology for Radiation Oncology
11:00 – 11:30 Διάλειμμα
11:30 – 13:30 2η Συνεδρίαση
Dr. Aldo Faisal Digital Public Health: Solving Problems with Country-Scale Electronic Healthcare Records
Δρ. Δημήτριος Φωτιάδης AI in Global Health: The Beginning of a New Era
Dr. David Clifton Building a Research Team in Biomedical AI
Dr. May D. Wang Emerging AI with Digital Reality
13:30 – 15:30 Διάλειμμα για Μεσημεριανό
15:30 – 17:30 Ανοιχτή Συζήτηση (Συντονιστές: Καθ. Yasemin Akay και Καθ. Μιχάλης Ζερβάκης)
Όλοι οι συμμετέχοντες Innovations in Personal Health and Wellness and Healthcare Career Development
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather