Χανιά: Εκδήλωση με θέμα το χαρούπι και τα οφέλη του

Χανιά: Εκδήλωση με θέμα το χαρούπι και τα οφέλη του

Εκδήλωση με θέμα «Χαρούπι και ανθρώπινη διατροφή – Προκλήσεις και ευκαιρίες» διοργανώνουν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, στις 18:00 – 20:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητήριου Χανίων (4ος όροφος), Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου 4, Χανιά, το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), στα πλαίσια του προγράμματος “Βέλτιστη αξιοποίηση του δυναμικού της Χαρουπιάς” που χρηματοδοτεί και επιβλέπει η Περιφέρεια Κρήτης και συνεργάζονται το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– 17:30 – 18:00. Προσέλευση

– 18:00 – 18.20. Προσφωνήσεις, χαιρετισμοί, χαιρετισμός κ. Αντώνη Παπαδεράκη, θεματικού αντιπεριφερειάρχη στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας

– 18:20 – 18:40. Ομιλία, «Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης», κ. Χρύσα Δασκαλάκη, αναπληρώτρια προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιφέρεια Κρήτης

– 18:40 – 19:00. Ομιλία, «Το Χαρούπι στην Πραγματικότητα της Κρήτης», κ. Ηλίας Μανούσακας, Carob Milling & Processing Factory

– 19:00 – 19:20. Ομιλία, «Ιδιαίτερη Θρεπτική Αξία Τροφίμων από Χαρούπι», κ. Γιώργος Α. Φραγκιαδάκης, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας

– 19:20 – 19:40. Ομιλία, «Το Χαρούπι σαν Συστατικό στα Τρόφιμα», κ. Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

– 19:40 – 20:30. Ερωτήσεις – Απαντήσεις – Αποφώνηση

Διαβάστε εδώ τις δράσεις που αναπτύσσονται για την βέλτιστη αξιοποίηση του δυναμικού της Χαρουπιάς στην Περιφέρεια Κρήτης

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather