Αστυνομία φιλική και αποτελεσματική, υπόσχεται ο νέος Στρατηγός της Κρήτης, Γιώργος Λυμπινάκης

Αστυνομία φιλική και αποτελεσματική, υπόσχεται ο νέος Στρατηγός της Κρήτης, Γιώργος Λυμπινάκης

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Γιώργος Λυμπινάκης, απευθύνεται στους αστυνομικούς και τους πολίτες της Κρήτης και επισημαίνει με μήνυμά του τα ακόλουθα:

“Με αφορμή την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτησή μου στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναγνώριση του έργου μου όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για να συνεχίσω από την νέα υψηλή θέση ευθύνης που μου ανέθεσε.

Δεσμεύομαι ότι, θα εξακολουθήσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και την αφοσίωση τα νέα μου καθήκοντα και να φανώ αντάξιος της τιμής και της ευθύνης που αναλαμβάνω, δίπλα σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης, καθώς και τους  συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μου.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές, τους Φορείς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  και τους πολίτες των Χανίων για την αμέριστη στήριξη ,τη συνεργασία και την ανταπόκρισή τους  στις ανάγκες και τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας στον τομέα της ασφάλειας και γενικότερα της ποιότητας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Το έργο που επιτελέστηκε ήταν επιτυχημένο και  αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που οφείλεται κατά κύριο λόγο, στις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες των συναδέλφων-συναδελφισσών μου, αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και τους  ευχαριστώ από καρδιάς για την εξαίρετη συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν σε κάθε κρίσιμο συμβάν.

Σταθερή επιδίωξη μου από την νέα μου θέση θα είναι η αποτελεσματικότητα του αστυνομικού έργου σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός στην καθημερινή επαφή με τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και ο σχεδιασμός ειδικών αστυνομικών δράσεων με στόχο τη διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σας καλώ όλους και όλες, αρχές, πολίτες, συναδέλφους-  συναδέλφισσες να εργαστούμε μαζί με ομοψυχία προκειμένου να προστατεύσουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων, να ενισχύσουμε τις θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας μας και να εξασφαλίσουμε τις ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης στο νησί της Κρήτης”.

Συγχαρητήρια από δημάρχους Χανίων και Πλατανιά

Συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, απέστειλε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, προς τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Γεώργιο Λυμπινάκη.

Στην επιστολή ο Δήμαρχος Χανίων, αναφέρει:

«Αξιότιμε Στρατηγέ, με την παρούσα επιστολή, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προαγωγή σας στον βαθμό του Υποστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάθεση των νέων καθηκόντων, ως Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης. Εύχομαι ότι η αγαστή μας συνεργασία, θα συνεχιστεί και από τη νέα σας θέση, ως επικεφαλής της Αστυνομίας στο νησί μας. Με τις θερμότερες ευχές για υγεία και δύναμη, ώστε να ανταποκριθείτε στο έργο σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης , μετά τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Γεώργιο Λυμπινάκη, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι “με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια μου και να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα επιτελέσετε με επιτυχία, με το ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει και αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη έως τώρα πορεία σας”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather