Αρχίζει ο 7ος κύκλος για τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών από τον Δήμο Χανίων

Αρχίζει ο 7ος κύκλος για τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών από τον Δήμο Χανίων

Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει με τον 7ο κύκλο σεμιναρίων για τιςΠρώτες Βοήθειες, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων,για την αποτελεσματικότερη εκπαίδευση του κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι 6 ώρες, περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και με την ολοκλήρωσή του θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την επόμενη περίοδο  έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω σεμινάρια:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν  αιτήσεις  ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων (www.chania.gr),  στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.chania.gr/c-request.html?id=131, δηλώνοντας  την προτίμησή τους από την προσφερόμενη λίστα.

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων,  τουλάχιστον  2 ημέρες  πριν τηδιεξαγωγή τους ή θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις στους αιτούντες, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο, θα πρέπει να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τουλάχιστον 12 άτομα (και  μέγιστο 25 άτομα).

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται  τελικά μέχρι και τον Σεπτέμβριο  του 2023(μετά την  έγκριση παράτασης) και για αυτό θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 28213-41681 (Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων) ή 28210-52550 (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων), εργάσιμες ημέρες και ώρες  ή μέσωe-mail στο

gpprostasia@chania.gr.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather