Από τα Χανιά ξεκινά η καμπάνια οδικής ασφάλειας Road Safety

Από τα Χανιά ξεκινά η καμπάνια οδικής ασφάλειας Road Safety

Ράλι Ακρόπολις: Δεκαήμερο πρόγραμμα προώθησης καλών πρακτικών και μηνυμάτων οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, ξεκινάει την Παρασκευή από τα Χανιά

Από τις 9 το πρωί της Παρασκευής, δεκάδες κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες θα βρίσκονται στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να τα καμαρώσει, ενώ η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, με τα αυτοκίνητα θα μεταβούν στο Ρέθυμνο και στη συνέχεια στο Ηράκλειο.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης, επισήμανε ότι θα προηγηθεί μια δίωρη ομιλία για την ασφαλή οδήγηση, η οποία αποτελεί ζητούμενο στην Κρήτη. Η υποδιοικητής της Τροχαίας Χανίων, Μάρθα Κίτσιου, ανέφερε ότι μηχανοκίνητος αθλητισμός και οδική ασφάλεια είναι συγκοινωνούντα δοχεία, ενώ οι πρόεδροι του ΣΙΠΑΚ και του Συλλόγου Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας, Βαγγέλης Κακούρης και Ανδρέας Ξυνίδης, κάλεσαν τον κόσμο να έρθει και να απολαύσει την εκδήλωση.

Η εκδήλωση είναι σε συνεργασία με το υφυπουργείο Αθλητισμού και την ΓΓΑ ενώ ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Αγοράς θα προσφέρει κέρασμα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather