Αντιπεριφέρεια Χανίων: 4 νταλίκες με εμφιαλωμένα νερά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αντιπεριφέρεια Χανίων: 4 νταλίκες με εμφιαλωμένα νερά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού απέστειλε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για διάθεσή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, «ως ελάχιστη συμβολή στις ανάγκες των πλημμυροπαθών», η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

«Οι συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία ζουν τραγικές στιγμές που τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της κακοκαιρίας. Το γεγονός αυτό έχει κινητοποιήσει φορείς και συλλογικότητες σε όλη τη χώρα για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η αποστολή αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την αμέριστη βοήθεια της ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε., της ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.&Ε.Ε., καθώς και της μεταφορικής εταιρείας PCL (πρώην ΖΑΝΙΔΑΚΗΣ) και του Προέδρου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. Ν. Χανίων κ. Γιάννη Κουκουράκη.

Η ΑΝΕΚ Lines πιστοποιώντας για άλλη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία που τη διακρίνει εκτέλεσε τη μεταφορά τους με τα πλοία της στον Πειραιά εντελώς δωρεάν.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής ευχαριστεί θερμά όλους τους παραπάνω και τους συγχαίρει για την άμεση ανταπόκρισή τους και την προθυμία τους να συνδράμουν σε αυτό το ανθρωπιστικό αλλά και εθνικό εν τέλει ζήτημα».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather