Άνοιξε ο Δημοτικός Κήπος Χανίων (εικόνες)

Άνοιξε ο Δημοτικός Κήπος Χανίων (εικόνες)

Άνοιξε πάλι τις πύλες του την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, ο Δημοτικός Κήπος Χανίων, μετά από καθυστέρηση αρκετών μηνών, καθώς το έργο αναμενόταν να έχει ολοκληρωθεί, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, στα μέσα Οκτωβρίου 2022. Ωστόσο, δεν έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΧΑΝΙΑ LIVE TV ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης, απομένουν εργασίες τόσο στην περιοχή της λίμνης όσο και στην περίφραξη του Κήπου, ωστόσο όπως δήλωσε «από σήμερα το μεσημέρι οι Χανιώτες θα μπορούν να επισκέπτονται το καφέ “Κήπος” και την παιδική χαρά και διάφορα άλλα σημεία, να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, να πουν τι βλέπουν, τι γίνεται».

Σύμφωνα με τον κ. Τσουπάκη, οι εργασίες στη λίμνη θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τον Δημοτικό Κήπο, ο οποίος «αλλάζει, βελτιώνεται, εκσυγχρονίζεται και είναι πλέον προσβάσιμος για άτομα με προβλήματα όρασης, θα έχει μια πολύ καλύτερη παιδική χαρά, θα έχει φωτισμό και θα μπορεί να περπατηθεί τα βράδια. Ευελπιστούμε ότι θα είναι μια όμορφη νότα για την πόλη. Ένας Δημοτικός Κήπος σύγχρονος όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη πόλη όπως είναι τα Χανιά», σημείωσε ο κ. Τσουπάκης.

«Περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου υπάρχουν φυτεμένα γιασεμιά. Το παραδοσιακό λουλούδι της πόλης των Χανίων, για το οποίο τόσα έχουμε ακούσει» πρόσθεσε ο κ. Τσουπάκης, τονίζοντας ότι «το μεγάλο στοίχημα για τις υπηρεσίες του Δήμου είναι η συντήρηση που θα πρέπει να έχει ο Δημοτικός Κήπος. Χρειάζεται καθημερινή συντήρηση. Είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό και να έχουμε έναν Δημοτικό Κήπο σε καλή κατάσταση όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Δείτε όσα δήλωσε στο ΧΑΝΙΑ LIVE TV ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, Μιχάλης Τσουπάκης:

πηγή: hania.news

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather