Ανοίγει το Σάββατο η φετινή περίοδος κρουαζιέρας για το λιμάνι της Σούδας. Το πλήρες πρόγραμμα

Ανοίγει το Σάββατο η φετινή περίοδος κρουαζιέρας για το λιμάνι της Σούδας. Το πλήρες πρόγραμμα

Με περισσότερες από 110 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων ξεκινάει το προσεχές Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 η Κρουαζιέρα για τα Χανιά με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου EUROPA. Το EUROPA ανήκει στην Hapag-Lloyd Cruises και θα καταπλεύσει στη Σούδα προερχόμενο από την Ρόδο, ενώ θα ανχωρήσει την ίδια ημέρα για τη Μονεμβασιά.

Μεταξύ των πλοίων που θα βρεθούν στα Χανιά φέτος  – σύμφωνα με το soudaport.gr- ξεχωρίζουν τα Disney Magic, Odyssey of the Seas και Resilient Lady. Τα τρία αυτά πλοία θα βρεθούν για πρώτη φορά στη Σούδα. Το Disney Magic, κρουαζιερόπλοιο της Disney Cruises, είναι ένα θεματικό πλοίο που ταξιδεύει στον κόσμο της Disney μεγάλους αλλά κυρίως μικρούς επιβάτες που ζουν μία μοναδική εμπειρία εν πλω.

Το Odyssey Of The Seas, ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, έχει πληθώρα προγραμματισμένων αφίξεων φέτος και θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο με επιβάτες που θα καταπλέει στη Σούδα. Θυμίζουμε οτι το Anthem Of The Seas είχε καταπλεύσει δύο φορές στη Σούδα για αλλαγές πληρώματος και προμήθειες πέρυσι την άνοιξη και το Harmony Of The Seas μία για τους ίδιους λόγους. Και τα δύο είναι στις κλάσεις με τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια.

Το Resilient Lady είναι ένα από τα νεότευκτα κρουαζιερόπλοια της Virgin Cruises και είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία επιχειρεί στην ελληνική κρουαζιέρα. Μάλιστα, έχει πληθώρα αφίξεων μέχρι και το φθινόπωρο.

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα των αφίξεων 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather