Ανδρέας Κουκλινός: Προτεραιότητα η πολιτική προστασία στον Δήμο Αποκορώνου

Ανδρέας Κουκλινός: Προτεραιότητα η πολιτική προστασία στον Δήμο Αποκορώνου

Επίσκεψη με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και αντιστράτηγο ε.α. ανώτατο αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημοσθένη Μπουντουράκη, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αποκορώνου, Ανδρέας Κουκλινός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση… “Συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα τα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία σε τοπικό επίπεδο και διαπιστώσαμε το έλλειμμα επικοινωνίας με τον Δήμο Αποκορώνου σε στοιχειώδη ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια του πολίτη.

Η πολιτική προστασία στο Δήμο μας είναι σε πλήρη αδράνεια. Και ρωτάμε ευθέως τον κ. Κουκιανάκη… “Που έχουν πάει τα χρήματα που κατά καιρούς βλέπουμε σε δελτία τύπου όπου προορίζονται για ζητήματα πολιτικής προστασίας; Έχουν καθαριστεί -για παράδειγμα- ρέματα και δεν το γνωρίζουμε; Οι δρόμοι ήταν όλοι προσπελάσιμοι συμφώνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας; Έχουν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα για την πρόληψη ακραίων φαινομένων;”

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα αναλάβουμε στα χέρια μας την τύχη του Δήμου Αποκορώνου, δεν θα αφήσουμε στην τύχη της την πολιτική προστασία. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες του Αποκόρωνα να λειτουργήσει όπως πρέπει, δεδομένων των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα και βίωσαν οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλία και στη Θράκη.

Η θέση του υπευθύνου πολιτικής προστασίας του Δήμου είναι μια υπεύθυνη θέση και αυτό θα κάνουμε πράξη”.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ…

Αλλάζουμε νοοτροπία
Αλλάζουμε κατεύθυνση
Αλλάζουμε προτεραιότητες|
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ

Ανδρέας Κουκλινός
Υποψήφιος Δήμαρχος Αποκορώνου

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather