Ανατροπή στον θάνατο Βαλυράκη: Δολοφονία έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Ανατροπή στον θάνατο Βαλυράκη: Δολοφονία έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Ανατροπή είχαμε στην υπόθεση του Χανιώτη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 24 Ιανουαρίου 2021, όταν είχε πάει για ψάρεμα και στη συνέχεια είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Ειδικότερα, η σύζυγος του εκλιπόντος Σήφη Βαλυράκη, Μίνα, μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης κάνει λόγο για δολοφονία.

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγος μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπο μας ….» αναφέρει στη δήλωσή της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη που διένειμε μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Παγορόπουλου.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής που δημοσιοποίησε το protothema υπήρξε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη καθώς αναφέρονται και άλλα όργανα που προκάλεσαν κακώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί από προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather